Wij, vaktherapeuten in Noord Nederland

Jij bent uniek en je hebt recht op zorg die bij jou past.

Wij willen je de mogelijkheid geven om te groeien in wat je kunt.
Wij maken graag kennis met je, wat je achtergrond ook is.
Lees wie we zijn en neem gerust contact met ons op.
Rianne Saathof vaktherapeut beeldend
Rianne Saathof - Beeldend therapeut

Nieuwe kansen ontdekken, weer kunnen lachen en gemotiveerd aan de slag gaan met jezelf, dát is waar ik anderen bij wil helpen! Ik vind het heel bijzonder als de ander mij een kijkje geeft in zijn eigen leven en zich open durft te stellen voor nieuwe ervaringen. Ik wil anderen uitdagen om in kwetsbaarheid hun kracht te ontdekken. Jij als persoon bent mooi! Ik help kinderen en jeugdigen zichzelf te vinden, gevoelens te plaatsen en hun eigen kracht te ervaren.

Het beeldend werken maakt zichtbaar wat onzichtbaar is. Zonder daar veel woorden aan te geven vindt er van binnenuit een verandering plaats. Ben je geen prater en wil je ervaren wat beeldend werken voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Ik werk ambulant en vanaf najaar 2022 ook in de praktijk
aan de Herestraat 13 te Grijpskerk

Sietske Luchtenburg - beeldend therapeut
Sietske Luchtenburg - Beeldend therapeut

Iedereen is uniek en heeft unieke kwaliteiten. Ik vind het belangrijk dat mensen hun kwaliteiten kunnen en willen inzetten. Zo laat je zien wie jij bent! Ik ben gevoelig, creatief en oprecht. Deze kwaliteiten zet ik graag in. Ik kijk naar wat je nodig hebt en probeer daar als beeldend therapeut zo goed mogelijk op in te spelen.

Aan de hand van beeldend werken gaan we aan de slag met het uiten van je emoties en het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen, zodat je weer kunt genieten van wie je bent en wat je graag doet!

Ik werk ambulant en ben actief op verschillende scholen. Daarnaast hoop ik vanaf najaar 2022 gebruik te maken van de praktijk aan de Herestraat 13 te Grijpskerk.

Elsbeth de Haan
Elsbeth de Haan - Psychomotorisch therapeut

Binnen mijn werk vind ik het mooi om spelenderwijs bezig te zijn en al doende kinderen nieuwe ervaringen op te laten doen! Bewegen is een krachtig middel om op een ongedwongen manier aan doelen te werken. Door niet alleen te praten, maar vooral het doen en ervaren kunnen er nieuwe inzichten gegeven worden. Ik vind het belangrijk om kinderen een basis van zelfvertrouwen mee te geven om vanuit daar verder te kunnen leren en ontdekken.  Wat we tijdens de PMT leren, kan je op school en thuis helpen. Positieve ervaringen opdoen om een vrij en blij kind te kunnen zijn, daar ga ik voor! Ga je samen met mij het avontuur aan?!

Ik werk ambulant, kom regelmatig op scholen en in gymzalen in de buurt en daarnaast werk ik vanuit De Witte Schuit, Timpweg 3 te Groningen.

Forawyn Fonk
Forawyn Fonk - Psychomotorisch Therapeut

Mijn naam is Forawyn en het maakt me enthousiast om te laten zien wat sport, bewegen en ontspanning voor jou kunnen doen. De kracht van PMT is het 'doen' en samen ontdekken wat je sterke kanten zijn. Je lichaam vertelt je veel, de kunst is om te leren luisteren. Ik wil graag samen op ontdekkingstocht gaan om te kijken wat voor jou werkt, ik vind het belangrijk dat je je gezien en gehoord voelt. Wees welkom!

Ik werk ambulant en vanuit De Witte Schuit, Timpweg 3 te Groningen.

Desiree Kingma Beeldend Therapeut

Desirée Kingma - Beeldend Therapeut

Rebels, eigenzinnig en flexibel zijn eigenschappen die ik herken in mezelf. Het zijn ook eigenschappen waar ik mee heb leren omgaan. Ze zijn mooi maar niet altijd even handig. Jij hebt zelf vast ook eigenschappen die mooi zijn, maar niet altijd even handig. Hoe ga je om met je eigenschappen? Hoe zet je deze in als kracht?
Op die ontdekkingstocht zou ik je graag willen helpen. Wat is er nou mooier om dit te doen door creatief bezig te zijn?! Mijn uitgangspunt is altijd: 'kijken naar wat je al kunt en naar waar ik je in kan ondersteunen'.

Ook als je niet staat te springen om creatief bezig te zijn, kunnen we binnen beeldende therapie op zoek gaan naar wat bij je past. Hoe je zonder een gesprek - via beeld - kunt laten zien wat je nodig hebt. Ik ben er als je luisterende oog.

Ik werk ambulant en ben actief op scholen.

Samenwerkingspartners

In onze trajecten werken we regelmatig samen met orthopedagogen Marjolijn Rijskamp van MindNature en Emmelien Hadders van Moodboost.

Voor andere vormen van vaktherapie verwijzen wij u door naar 1 van onze samenwerkingspartners:

Irene de Bel - Dramatherapie Praktijk Speelkracht - Groningen
Marije van der Meer - Psychomotorische Therapie - Groningen
Willeke Borst - Muziekpraktijk Vivam - Leek
Esther Kooistra - Muziektherapie Kooistra - Noordhorn
Nelette van den Berg - Beeldende therapie - Leek
Antoinie Wielens - Speltherapie Louter Goud - Groningen