Hulpverleningstraject

Ben je op zoek naar een passend hulpverleningstraject voor je kind? Neem contact met ons op en we komen langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In het kennismakingsgesprek krijg je uitleg over de verschillende werkvormen en geef je aan wat je met de hulpverlening wilt bereiken.

Het hulpverleningstraject start met een intake bij één van de therapeuten. We kiezen een werkvorm die bij je kind past en waarin hij/ zij zich veilig voelt. Onze therapeuten zijn er in gespecialiseerd om in de intake na te gaan of de werkvorm kan helpen om het doel te bereiken. Na de intake wordt het doel concreet gemaakt. De therapeut helpt om een doel te formuleren dat in gemiddeld 8-10 sessies gehaald kan worden.

Tijdens de hulpverleningstrajecten kunnen we werken met thuisDOEN opdrachten zodat je kind ook in andere situaties kan oefenen. Als ouder en/ of kind heb je toegang tot het dossier in de KleurSpel-app waarin je rapportages kunt lezen, documenten kunt inzien en berichten kunt sturen naar de therapeut. Wij communiceren open over de voortgang van de therapie. We geven tijdig aan of onze hulpverlening voldoende is of dat het traject moet worden uitgebreid of worden verlengd.