KleurSpel voor iedereen!

In de afgelopen periode hebben we weer aardig wat werk verzet, zowel voor als achter de schermen. Zoals je hebt kunnen lezen op Facebook hebben we onze website aangepast en zijn we bezig met een nieuwe informatiefolder. Ook doen we mee met aanbestedingsprocedures van een aantal gemeentes zodat we vergoed kunnen worden vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. In het Westerkwartier is dit al gelukt en in andere gemeentes zijn we nog druk bezig. We voeren gesprekken met andere praktijkhouders, geven onze workshops en therapie en hebben nog tal van andere werkzaamheden.

We merken dat het fijn is om te werken vanuit ons hart, mensen op weg te helpen waar deze ook heen gaat.  Geweldig om kansen te pakken als bedrijf om verschillende mensen te bereiken! Wanneer we dan even achterom kijken merken we dat er soms toch nog vragen naar boven komen van mensen om ons heen. “Is KleurSpel alleen voor kinderen?” of “ik kan helemaal niet tekenen dus kan ik dan wel meedoen aan deze workshop?”

Op onze thuispagina staat nu onze samenvattende zin:

Ontdekken, ervaren en leren door te DOEN!

En dat kan iedereen. Iedereen kan iets nieuws leren. Iedereen kan iets verrassends ontdekken van zichzelf. En iedereen kan ervaren dat je mag zijn wie je bent. De materialen en technieken die wij gebruiken zetten we in als middel om te leren, niet als doel. Je hoeft dus geen topsporter te zijn of kunstenaar.

Dus of je nu heel jong bent, al wat ouder of ertussenin. Of je nu het idee hebt dat het leven je teveel wordt of dat je niet mag klagen.. Bij ons mag je komen leren, ervaren en ontdekken, je bent welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.