Take the step & R E L A X E

workshops vanuit het non-verbale, gericht op ontwikkeling

Maart 2017 – Take the step to…. workshops van KleurSpel

Vorige week hebben we enthousiast op Facebook gepost dat we onze workshop ‘Relaxed opvoeden’ in de bibliotheek in Grootegast gaan aanbieden! Leuk om van anderen te horen dat ze geïnteresseerd zijn. We realiseren ons dat er ook een drempel kan zijn om echt te komen en een stukje van jezelf te laten zien. Graag willen we jullie uitnodigen om over deze drempel te stappen. We hopen jullie te inspireren door meer te vertellen over onze drive om workshops te geven.

Toen het idee voor KleurSpel was ontstaan, was het voor ons al vrij snel duidelijk dat we allebei de sterke wens hebben om heel veel verschillende mensen; in verschillende leeftijdsfasen, met verschillende hulpvragen, te helpen. Onze missie is dat onze praktijk laagdrempelig is en dat we door te werken vanuit het non-verbale, het beeld en de beweging, aansluiten bij al deze unieke mensen.

Wij zijn zelf natuurlijk enorm gedreven als het om ons vakgebied gaat. Voor ons heeft het beeldend en het lichaamsgericht werken een grote meerwaarde. Er gebeurt iets binnenin een mens, wat wij van heel dichtbij mogen meemaken. In woorden kunnen we vaak goed vertellen wat we moeten veranderen of waar we tegen aanlopen. Zodra we dit ook non-verbaal kunnen ervaren, verandert er iets van binnenuit. Hierdoor kunnen mensen zich op een hele mooie manier ontwikkelen.

In de therapie en training die we aanbieden zien we dat mensen geraakt worden. Door te werken vanuit het positieve helpen we mensen om (weer) de verbinding te krijgen met zichzelf. Wie ben jij als puur en uniek mens? Wat maakt jou bijzonder? Dát willen we heel veel verschillende mensen laten beleven!

De stap naar therapie of training is niet altijd nodig en soms (nog) te groot. Daarom ontstond het idee om workshops te ontwikkelen die aansluiten bij veel verschillende mensen.  In onze workshops willen we iedereen die zichzelf wil blijven ontwikkelen op een luchtige manier benaderen. Onze eerste workshop ‘Kennismaken met KleurSpel’ is enthousiast ontvangen. We zien lachende gezichten, er is lol, mensen worden geraakt en aan het denken gezet. Daarnaast is ook ‘Relaxed opvoeden’ van start gegaan. Met deze workshop mogen we ouders laten ervaren hoe ze dichtbij zichzelf blijven en op een ontspannen manier in hun opvoeding kunnen staan.

Ben je geïnspireerd? Durf je over de drempel te stappen? Meld je dan nu aan voor ‘R E L A X E D opvoeden’ op 2 mei in de bibliotheek in Grootegast of 11 mei in MFA Kloosterveste in Assen. We hopen je te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.