Een stap vooruit – ervaringen vanuit de praktijk

KleurSpel een stap vooruit praktijk beeldende en psychomotorische therapie

Januari 2017 – Een stap vooruit

Het nieuwe jaar is begonnen, we kijken vooruit en maken nieuwe plannen. Ook denken we na over wat het afgelopen jaar ons gebracht heeft; wat goed was en wat anders had gekund. Best wel cliché om dit zo aan het begin van het nieuwe jaar te schrijven, maar wel belangrijk. En niet alleen op dit moment. Het proces van terugkijken en vooruitdenken vindt constant plaats. We willen allemaal fit blijven en een stap vooruit zetten. Achterblijven is niks voor ons. Maar hoever willen we gaan? Blijven we onszelf herkennen in wat we doen?

2016 heeft ons veel mooie momenten gebracht. Allereerst het ‘ontwerpen’ van ons bedrijf: wat gaan we doen en hoe pakken we dit aan? In september gingen onze deuren open en daarna hebben we de eerste therapie gegeven, de eerste workshop, etc. Heel veel interessante eerste keren. Met daarbij een wezenlijk verschil ten opzichte van eerdere ervaringen, namelijk: het werken vanuit de visie en missie van KleurSpel.

Op onze site staat het vermeldt: wij willen zorg leveren dichtbij huis, aan unieke mensen. De basis hiervoor is gelegd: er zijn contacten met veel verschillende zorgverleners en we hebben hulp kunnen bieden aan mensen in verschillende levensfasen, met wisselende problemen. Om het verschil kort te benoemen: we hebben ballonnen hoog gehouden met een groep enthousiaste ouderen en er is een prachtig mozaïekwerkstuk gemaakt door een jongere. Hierin herkennen we wie we zijn en waar we voor gaan: aandacht geven aan de unieke mens en passende hulp bieden.

Het komende jaar willen we KleurSpel echt op de kaart zetten. Actief op Facebook, LinkedIn, het optimaliseren van onze site en het bereikbaar zijn via telefoon en e-mail. Daarnaast blijven we onszelf verder ontwikkelen in het volgen van intervisie en trainingen. Dat wordt dus niet stilstaan, maar we rennen onszelf en jou ook niet voorbij. We willen je uitdagen om met ons mee te doen: ‘Stap over de grens van wat je denkt dat je kunt en ontdek nieuwe mogelijkheden!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.