De opening van KleurSpel

Opening KleurSpel beeldende therapie PMT

September 2016 – KleurSpel opent haar deuren!

Alhoewel.. Niet letterlijk want we hebben geen pand waar we officieel een lintje kunnen doorknippen om dit heugelijke feit te vieren! Welke deuren KleurSpel wel opent? De deuren naar zorginstellingen, huisartspraktijken, scholen, bedrijven en ook naar u/jou. Wij hebben enorm veel zin om aan de slag te gaan en heten u/ jou van harte welkom bij onze praktijk!

Zomaar een praktijk beginnen is er (gelukkig) niet bij. We zijn al sinds januari dit jaar druk bezig met de voorbereidingen. Het starten van een praktijk begint met een heleboel enthousiasme, plannen en ideeën, maar ook met een nuchtere blik; is het realistisch? Veel vergaderingen, overleggen en uitstapjes naar de Kamer van Koophandel en andere informatieavonden hebben ons voorbereid op een goede start. We hebben mooie dingen ontwikkeld zoals de combinatie van beeldende en psychomotorische therapieonze trainingen, deze website en een mooie folder. Vraag deze gerust aan!

En dan is de datum aangebroken waarop we echt aan de slag gaan! Alle registraties, codes en verzekeringen zijn geregeld. De eerste therapie begint deze week en de eerste afspraken zijn al gemaakt. Het is ontzettend leuk om eindelijk onze droom waar te maken! Daarnaast is het ook spannend; krijgen we genoeg aanmeldingen? Weten de mensen ons goed te vinden?

In deze blog hebben we jullie een kijkje achter de schermen gegeven wat betreft alle voorbereidingen die we hebben gedaan. Maar we kijken daarnaast ook vooruit: Waar staan we over 5 jaar? Welke mogelijkheden willen we nog meer aanbieden? Waarin kunnen wij een aanvulling zijn?

Vanaf deze plek willen we u/jou van harte welkom heten in onze praktijk! Wie iets te vieren heeft moet ook trakteren.. houd onze Facebookpagina goed in de gaten deze week voor onze winactie!

Graag tot ziens!

Rianne en Rebekka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.